Masini de tuns iarba
Produs
Masina de tuns gazonul pe benzina
Cod
0004
Denumire
VIKING MB 248

Maşină de tuns iarba compactă cu carcasă rezistentă din oţel. Capacitatea ei de tăiere şi colectare a ierbii este ideală pentru suprafeţe de gazon de dimensiuni mici şi mijlocii până la 1.200m².

Suprafaţă de gazon m² 1.200
Tipul motorului B&S Serie 450
Lăţime de tăiere cm 46
Înălţime de tăiere mm 25-70
Volumul coşului colector l 45
Greutate kg 28

Cuţitul tip morişcă produce în carcasa aerodinamică un curent de aer puternic, care îndreaptă iarba înainte de tăiere şi suflă iarba tăiată în coşul colector prin sistemul de dirijare a aerului integrat. Un tablou frumos şi o bună eficienţă de tăiere şi colectare sunt garantate.

Roţile cu rulment cu bile dublu sunt extraordinar de robuste şi fiabile. Roţile motoare sunt prevăzute cu un profil de stabilitate la tracţiune şi direcţie.

 

 
 
Masini de tuns iarba
Produs
Masina electrica de tuns iarba
Cod
0003
Denumire
VIKING ME 340

Motocositoare cu motor electric ME 360, uşor de mânuit, este ideală pentru suprafeţe în jurul casei mai mici de până la 350mp, cu puţini pomi şi tufişuri. Motocositoarele electrice nu necesită întreţinere, sunt uşor de pornit, silenţioase şi datorită greutăţii lor reduse, sunt uşor de manevrat. Înălţimea de tăiere se poate regla simplu. Colectorul de iarbă se poate goli uşor.

Date tehnice

 

Suprafaţă de gazon m² 300
Lăţime de tăiere cm 33
Putere W 900
Înălţime de tăiere mm 25 / 41 / 57
Volumul coşului colector l 26
Greutate kg 11

La toate cositoarele VIKING cu aruncare în spate în coşul de colectare a ierbii este integrat un indicator al nivelului de umplere. Acesta semnalizează momentul potrivit de golire.

Sistemul integrat de descărcare prin întindere a cablului fixează bine cablul prelungitor la combinaţia de comutator-ştecher a cositoarelor electrice VIKING.

 

 
 
VITIL Com
 Produse VIKING
 STIHL
 VIKING
 BOSCH
 MAKITA
 BCS
 RURIS
 
 
 
©2018 VITIL COM Gura Humorului. Toate drepturile rezervate. 
Agentie de turism Gura Humorului, cazare Gura Humorului, cazare Voronet
Creare site Gura Humorului & optimizare seo - SANNET