Cauta
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type
Cauta
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Informatii Livrare

TRANSPORT SI LIVRARE

Transportul produselor este GRATUIT pentru comenzi online a caror valoare depaseste suma de 1000 LEI cu TVA inclus. Pentru comenzile online a caror valoare este mai mica de 1000 LEI, taxa de transport este de 20 de lei cu TVA*.

Produsele pot fi achitate in mai multe modalitati: ramburs; cu card – direct online.

Platile ramburs sunt valabile pentru comenzile de minim 100 lei (fara valoarea transportului) si maxim 3500 lei. Comenzile cu ridicare din magazin in valoare de peste 3500 lei, necesita plata in avans daca magazinul ales nu are stoc disponibil si comanda necesita livrare din depozitele centrale.

Livrarea produselor se efectueaza in cel mai apropiat punct de acces cu masina de marfa, fata de adresa de livrare: 1) la intrarea in bloc/curte; 2) la intrarea pe strada (in cazul in care exista restrictii zonale de acces). Produsele NU sunt livrate in interiorul imobilului in care locuiti.

Termenele de livrare pentru produsele de stoc sunt 4-5 zile lucratoare. Acestea sunt termenele denumite “standard” in comanda online. Pentru produsele pe baza de “comanda la furnizor”, termenele de livrare sunt comunicate ulterior prin email. In cazul in care o comanda contine mai multe produse pe baza de comanda la furnizor, ele vor fi livrate la termenul produsului cu cel mai mare termen in livrare. Produsele vor fi livrate doar in conditiile de plata 100% in avans. Mentionam ca intrucat VITIL COM nu detine control 100% asupra modului si a termenelor de fabricare si intrucat acestea intra in responsabilitatea producatorului, in cazuri de exceptie, unele termene de livrare pentru produsele cu comanda la furnizor, pot suferi modificari fata de termenele comunicate initial. VITIL COM va comunica clientului imediat ce va aparea o modificare in termenul de livrare, dupa ce aceasta i-a fost comunicata de catre producatorul la care s-a lansat comanda.

Toate preturile includ TVA.

Optiunea de plata cu cardul este avantajoasa pentru cei care doresc o procesare rapida a comenzii, comanda procesandu-se imediat dupa plata.